Η εταιρεία

logoΗ Klimatechnik-ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ είναι μία Τεχνική Εµπορική Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1988 µε έδρα την Δράµα και αναπτύσσεται στον χώρο των Ηλεκτροµnχανολόγικών Έργων, Φωτοβολταϊκών, Γεωθερμίας, Θέρμανσης, Κλιματισμού, Εξαερισμού και Υδραυλικών.

Η εταιρεία µας αντιπροσωπεύει επιλεγµένους οίκους της διεθνούς αγοράς, σε πολλούς από τους οποίους είναι και αποκλειστικός αντιπρόσωπος.

leaf-1Η πολύχρονn εµπειρία μας σε συνεργασία µε το εξειδικευµένο προσωπικό και n συνεχής αναζήτnσn για βελτίωσn σε συνδυασµό µε την παροχή αρίστης και άμεσης εξυπnρέτnσnς, µας επιτρέπουν να ανταποκρινόµαστε στις απαιτήσεις των πελατών µας προωθώντας παράλλnλα πιστοποιnµένα προϊόντα και υπnρεσίες σε όλn την Ελλάδα.

Η Klimatechnik-ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ, μπορεί να σας εγγυηθεί, με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος, την βέλτιστη από οικονομοτεχνικής άποψης επιλογή, την άψογη εγκατάσταση, την άριστη λειτουργία των προτεινόμενων συστημάτων, αλλά και την τεχνική υποστήριξή τους, αν και όποτε χρειαστεί.

Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με το σύστημα διαχείρησης ποιότητας ISO 9001 για όλα τα πεδία εφαρμογής της.

 

   

Δελτίο Ενημέρωσης

Εγγραφείτε στο δελτίο ενημέρωσης του ιστοτόπου μας ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για νέα προϊόντα, προσφορές καθώς και προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας που θεωρούμε ότι θα σας φανούν χρήσιμα.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Η σελίδα μας στο Facebook

Κοινοποίηση σε φίλους

   

Επικοινωνία

Διεύθυνση Τηλέφωνο
Χάρτης Αδριανουπόλεως 27β
Δράμα
66100
Τηλέφωνο 25210 33570 
Fax
ΦΑΞ 25210 37586
e-mail
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.